Απόψεις

You need help?

Τιμές - Προεπισκόπηση

preisrechner grΣτην υπηρεσία του Transport-to-Greece έχουμε δημιουργήσει δύο διαφορετικά μοντέλα τιμολόγησης , ένα για τα πακέτα που προέρχονται από την ηπειρωτική Ευρώπη και το άλλο αποκλειστικά για πακέτα που προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο.


Πακέτα που έρχονται από την ηπειρωτική Ευρώπη

festlandΑγοράζοντας προϊόντα από χώρες από την ηπειρωτική Ευρώπη (Γερμανία , Γαλλία, Ιταλία , Αυστρία , κλπ, αποστέλλονται απευθείας στην αποθήκη μας στη Γερμανία , όπου αποθηκεύονται και να παραμένουν ασφαλή. Κατόπιν αιτήματος σας τα στέλνουμε είτε στην Ελλάδα με το πρώτο διαθέσιμο φορτηγό ή κατόπιν συνεννοήσεως, τα κρατάμε εκεί (μέχρι νεοτέρας και χωρίς χρέωση έως και 2 εβδομάδες) με απώτερο σκοπό την άφιξη περισσότερων πακέτων που αφορούν εσάς, τα συγγενικά σας πρόσωπα ή ακόμα και τους φίλους σας. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι ότι έτσι μπορείτε να επωφεληθείτε με τις ευέλικτες τιμές που προσφέρουμε για τις αποστολές που αφορούν περισσοτέρων του ενός πακέτων!!.

Άφιξη πακέτων από την Κεντρική Ευρώπη

Πακέτα που προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο

grossbritanienΣε αντίθεση, με τα προϊόντα που αγοράζονται από την ηπειρωτική Ευρώπη και στέλνονται πρώτα στην αποθήκη μας στη Γερμανία, στην αγορά αγαθών από το Ηνωμένο Βασίλειο αναλαμβάνουμε εμείς την περισυλλογή του δέματος σας όπως και την άμεση αποστολή του προς την Ελλάδα. Το κόστος της παραλαβής είναι δωρεάν αλλά οι τιμές είναι διαφοροποιημένες πάντα με γνώμονα της μεγαλύτερης αποστάσεως του Ηνωμένου Βασιλείου από την υπόλοιπη Ευρώπη.
Για τον λόγο όμως ότι η περισυλλογή του πακέτου θα γίνει αυτόματα από εμάς, δυστυχώς γι' αυτό τον λόγο δεν υπάρχει διαθέσιμη πολλαπλή αποστολή πακέτων από διάφορους προμηθευτές. Επίσης υπάρχει και περιορισμός στις διαστάσεις του πακέτου που μπορούμε να μεταφέρουμε.
.

Πακέτα από το Ηνωμένο Βασίλειο

 

 

LiveZilla Live Chat Software