Απόψεις

You need help?

Αγορές Online χωρίς περιορισμούς

grenzenlos-shoppen

Εσείς κάνετε τις αγορές σας online – εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα

 

pfeil-aufzaehlung Φθηνοί υπολογιστές από τη Γερμανία
pfeil-aufzaehlung Οι πιο πρόσφατοι τίτλοι βιντεοπαιχνιδιών από τη ΜεγάληΒρετανία
pfeil-aufzaehlung Ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας από τη Γαλλία
pfeil-aufzaehlung

Ποιοτικά έπιπλα από την Αυστρία

 

Γνωρίζουμε ότι σας αρέσει να αγοράζετε online και να είστε ενήμεροι για τις συμφέρουσες προσφορές στο Internet. Είτε αν αφορά ένα προϊόν που βρίσκεται σε μεγάλη έκπτωση συγκρινόμενο με αυτό που θα πληρώνατε τοπικά ή ακόμη και για κάποιο προϊόν που δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στον τόπο διαμονής σας.

Ωστόσο, πολλά ηλεκτρονικά Καταστήματα δεν παρέχουν υπηρεσίες αποστολής στην Ελλάδα ενώ όσοι προσφέρουν χρεώνουν εξαιρετικά μεγάλες τιμές, ή έχουν μεγάλο χρόνο αποστολής..


Με την εξειδικευμένη μας υπηρεσία Transport-to-Greece, ο κόσμος των online αγορών ανοίγει για σας και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την παράδοση των αποστολών σας στην αποθήκη μας στην κεντρική Ευρώπη η οποία θα παραλαμβάνει και τα πακέτα σας. Εμείς παραλαμβάνουμε τα πακέτα σας για λογαριασμό σας. Στη συνέχεια μεταφέρουμε τις αγορές σας με τα φορτηγά μας στον τόπο κατοικίας σας.


Μπορείτε να έχετε πλέον ευρωπαϊκές τιμές και καλύτερη διαθεσιμότητα χωρίς να υποχρεώνεστε σε οικογένεια και φίλους για να αναλάβουν την προώθηση των πακέτων σας από την Ευρώπη.

 

 

preise gr preisrechner grsupport gr

 

 

 

 

 

 

 

LiveZilla Live Chat Software