Απόψεις

You need help?

Πως λειτουργεί η υπηρεσία

Βήμα 1 - Παραγγέλνετε τα προϊόντα σας και χρησιμοποιείτε τη διεύθυνσή μας σαν διεύθυνση αποστολής

kaufenΕπισκεφτείτε τα αγαπημένα σας online καταστήματα και παραγγείλετε τα αγαθά σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση του Transport to Greece στην αποθήκη μας στη Γερμανία ως διεύθυνση αποστολής. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε για διεύθυνση χρέωσης (τιμολογιακή διεύθυνση) τη δική σας διεύθυνση. Δείτε παραδείγματα για online αγορές με τη διεύθυνσή μας.

Βήμα 2 - Εγγραφείτε για να δηλώσετε το πακέτο σας

regeistrierenΑκολουθήστε τα γρήγορα και εύκολα βήματα για να εγγραφείτε στην υπηρεσία Transport to Greece. Δώστε μας όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πακέτο.

Βήμα 3 - Παραλαμβάνουμε το πακέτο σας.

lagerΤο κατάστημα της επιλογής σας θα αποστείλει το πακέτο στην αποθήκη μας στη Γερμανία. Με την παραλαβή του πακέτου θα σας στείλουμε ένα ενημερωτικό e-mail σχετικά με την άφιξή του πακέτου σας στην αποθήκη μας. Στο e-mail αυτό θα σας ζητάμε να κάνετε την αποπληρωμή για την περαιτέρω προώθηση. Στο e-mail θα αναγράφεται και το κόστος της αποστολής/προώθησης των προϊόντων σας.

Μπορείτε να πληρώσετε με Αντικαταβολή, ή προπληρωμή. Παρακαλώ πληρώνετε τα προϊόντα σας όπως και τους φόρους που τους αναλογούν απευθείας στο κατάστημα των αγορών σας.


Βήμα 4 - Σας στέλνουμε το πακέτο σας στην πόρτα του σπιτιού σας.

bringenΤα προϊόντα σας θα μεταφέρονται μέσω φορτηγών από τη Γερμανία στην Ελλάδα. Επιβεβαιώνετε την παραλαβή τους με την υπογραφή σας.

 

preise gr preisrechner grsupport gr

 

 

 

 

 

 

 

LiveZilla Live Chat Software